diumenge, 6 de novembre del 2011

HOSPITALITZACIÓ


<><><><> <><> <><> <><> <> <> <><><><> <><>

L'ACOLLIDA
 
 L’estància en l’hospital comença en la unitat de Admissió , situada front a la port principal, a on tindran l’ordre d’ingrés del seu metge. Esta unitat s’encarrega de transmetre tota la documentació necessària per a l’ ingrés i li dirigirà a la unitat d’hospitalització que li ha sigut asignada.
tant si l’ ingrés es programat com si el realitza pel servei d’Urgències, deu de presentar el document nacional d’identitat o el passaport i la targeta sanitària individual que dona dret a rebre assistència publica.
 
L'ESTÀNCIA
 
Quan arriba a la unitat d’hospitalització li acollirà el personal d’infermeria, que li atendrà i li informarà durant tota la seua estància en el. Amés, se li farà una primera valoració del seu estat de salut en el moment de l’ ingrés. Si necessita ajuda pot polsar el timbre que hi ha a la capçalera del llit.
Donada la importància de la alimentació en molts malalts, es necessari que segueixa la dieta que li han fixat els metges i que li ha servit la cuina del hospital.
El metge informarà del seu estat durant el pase de visites. Com norma general també informarà als seus acompanyants.
En el cas de que el tinguen que operar o li tinguen que realitzar alguna proba diagnòstica important, el metge parlarà amb el pacient, junt amb la família, excepte si la situació requereix una actuació urgent. Per a que quede constància, deurà de donar la seua autorització firmant la fulla de Consentiment Informat.
durant la intervenció quirúrgica o la proba diagnòstica, es aconsejable que els seus familiars esperen en la habitació o en la sala de estar de la planta. Una volta haja acabat el metge responsable els informarà.
 
ACOMPANYANT I VISITES
 
Pot disposar de la companyat d’un familiar de forma permanent durant el temps que estiga ingressat
Els dies laborables durant el matí es realitzen les visites assistencials i les cures. Per això, l’horari de visita de familiars i amics es de dilluns a dissabte de 15:30 a 20:30 y diumenges i festius de 10:00 a 14:30 i de 15:30 a 20:30.
Per a garantir el descans del pacient i el de la resta de persones ingressades, soles està permesa la visita simultània de dos persones per pacient. En cas de coincidir més visites, té al seu abast les sales de estar de cada planta.
L’ambient hospitalari no es aconsejable per als xiquets. Per tant, li recomanen que no duguen al hospital xiquets menors de catorze anys.


L’ALTA HOSPITALÀRI
A
 

El seu metge responsable li donarà informació sobre la evolució del seu estat de salut i li anunciarà amb antelació la data de la seua eixida. Arribat a este punt se li entregarà un informe clínic ce alta hospitalària.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada